U ožujku, mjesecu proljeća, idealna je prilika da se ‘probudite’ i zaplešete tango.

U plesnoj školi Tango Zagreb, jednoj od prvih plesnih škola koje podučavaju isključivo tango, proljeće je uvijek najljepši dio godine. Svi se bude iz zimskog sna, dani postaju dulji i svi smo prepuni energije i želje za plesom. Tečaj tanga za početnike u školi Tango Zagreb upisujemo svakog mjeseca pa će tako u ožujku novi tečaj započeti u četvrtak, 3. ožujka u lijepoj plesnoj dvorani plesne škole Harmony u centru Zagreba, Pavla Hatza 23 (u dvorištu). Termin tečaja je od 19:30 do 21:00 sat, dok se redovno tjedno isplesavanje, practica, održava na istoj lokaciji, subotom od 19:00 sati. Tečaj u ožujku vode instruktori Tajana Burger Casas i Osky Casas na engleskog jeziku – dok se Osky još ne ‘udomaći’ s hrvatskim 🙂

5644_10200272375425595_413208820_n
Tajana Burger Casas & Osky Casas

Detalji o tečaju i kako se prijaviti

Cijena tečaja za je 270 kuna po osobi mjesečno i uključuje:

  • 4 x 90 minuta tečaja u mjesecu na tjednoj bazi u odabranom terminu i,
  • 4x tango isplesavanja, practica, subotom koja se odrzava od 19-21h u plesnoj skoli Harmony, Pavla Hatza 23 (u dvorištu)

Ako se prijaviš s partnerom, cijena tečaja je 230 kuna po osobi mjesečno i uključuje isto navedeno – popust za partnera vrijedi dok god oba partnera pohađaju isti tečaj. Studenti imaju poseban popust i cijena tečaja je 180 kuna mjesečno.

Lokacija tečaja u ožujku je Plesni klub Harmony, Pavla Hatza 23 (u dvorištu). Na tečaj možeš se prijaviti isključivo ispunjavanjem pristupnice na ovom linku bit.ly/tangozagreb.

Veselimo se da ćemo plesati zajedno! Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte putem maila ili telefonom (vidi izbornik na vrhu stranice).