Naš The Tango Place u suradnji s www.artofnow.com.hr uskoro se sprema udomiti radionicu “Umijeće slušanja”. Iz vlastitog iskustva sa Spring Tango Escape-a ovog proljeća možemo vam reći koliko smo uživali u ovom novom pogledu na komunikaciju i naučili o sebi samima pritom se zabavljajući u dinamičnoj igri pod vodstvom Dražena i Marije.

Pozivamo vas da se priključite, sigurni smo da će i vama biti super iskustvo 🙂

“Bez obzira da li smo plesači tanga ili tek znatiželjnici, svi imamo iskustvo suigre s drugim. Da li je to razgovor, zagrljaj ili hod jedan uz drugog. S nekima nam ide glatko, s nekima izazovno, no kakve sve to veze ima s tangom?

Ovo je radionica koja podjednako služi onima koji već plešu, onima koji samo žele kušati i onima koji se bave poslom koji uključuje kontakt s drugim.

Kroz vježbe s partnerima, igranja s melodijom i ritmom te istraživanja naših obrazaca u odnosu s drugima, nalazimo nove mogućnosti kreativne tjelesne ekspresije. Osjetiti ćete kako je plesati s partnerom slušajući jedan drugoga, te vođeni glazbom, kretati se zajedno. Istražiti ćete vlastitu zaigranost koja uključuje i drugog, te kako kroz slušanje možemo dobiti inspiraciju i smjer.

Otkriće lakoće u međusobnoj razmjeni daje nam inspiraciju za otvoreno i opušteno dijeljenje sebe s drugima i nije neobično otkriti da su ti principi partnerske igre primjenjivi u raznim aspektima naše svakodnevice i da je tango metafora za vlastiti život.”

Radionicu vode: Dražen Šivak i Marija Milicevic
Prijave: zagrebtango@gmail.com ili direktno u The Tango Place-u 🙂
Cijena:
– 100 kn po osobi
– 80 kn za članove Tango Zagreb-a
– 40 kn za tangoyouungovce

Vidimo se!
Tim