Zaplešite s nama proljetni tango!

Sa samim početkom proljeća u plesnoj školi Tango Zagreb počinje novi tečaj argentinskog tanga za apsolutne početnike. Ako ste oduvijek željeli isprobati ovaj predivan ples, ovo je idealna prilika. Bilo da ste iskusni plesač ili nemate baš nikakvog iskustva s plesom – tango je za svakoga! U veseloj atmosferi plesne škole Tango Zagreb možete naučiti svoje prve tango korake i pridružiti se zagrebačkoj tango ekipi na tjednim tango partijima.

Tango Zagreb je jedna od prvih plesnih škola koja podučava isključivo argentinski tango i u veseloj atmosferi i uz puno plesa i zabave okuplja brojne plesače argentinskog tanga. Njezini učitelji predani su učitelji i plesači s više od desetljeća iskustva u podučavanju tanga u Hrvatskoj i diljem Europe.

Novi tečaj argentinskog tanga vode Zrinko Maloseja i Ana Lovrić.

Detalji o tečaju i kako se prijaviti

Cijena tečaja za je 270 kuna po osobi mjesečno i uključuje:

  • 4 x 90 minuta tečaja u mjesecu na tjednoj bazi u odabranom terminu i,
  • 4x tango isplesavanja, practica, subotom koja se odrzava od 19-21h u plesnoj skoli Harmony, Pavla Hatza 23 (u dvorištu)

Ako se prijaviš s partnerom, cijena tečaja je 230 kuna po osobi mjesečno i uključuje isto navedeno – popust za partnera vrijedi dok god oba partnera pohađaju isti tečaj. Studenti imaju poseban popust i cijena tečaja je 180 kuna mjesečno.

Termin tečaja je srijeda od 20:30 do 22:00 sata. a lokacija tečaja je zgrada METAL-a, 2. kat, Ljudevita Jonkea 6 (kod Doma Sportova). Na tečaj možeš se prijaviti isključivo ispunjavanjem pristupnice na ovom linku bit.ly/tangozagreb.

Veselimo se da ćemo plesati zajedno! Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte putem maila ili telefonom (vidi izbornik na vrhu stranice).